Menu
lid van
Waar kunnen wij u mee helpen?

Ruitreparatie en vervanging

Ook voor een sterretje of een barst in uw voorruit kunt u bij ons terecht. In het geval van een sterretje, onderzoeken we eerst of deze te repareren valt. Bij een maximale grootte van een twee euromunt, kan dat in veel gevallen. Bij grotere beschadigingen, moet de ruit vervangen worden. In veel gevallen vergoedt uw verzekering de kosten. Indien u niet verzekerd bent voor ruitschade, kijk bij A.A.S. Dagherstel voor de kosten van een sterreparatie. Gaat het om een grotere ruitschade? Vraag dan vrijblijvend om een offerte. Wij helpen u graag!

Directe afhandeling met verzekering

Wij werken vrijwel voor alle verzekeraars in Nederland. Dit betekent dat wij direct alle administratieve zaken met uw verzekeraar kunnen regelen. Daar heeft u geen omkijken naar en u hoeft niets voor te schieten. Uitzonderingen zijn uiteraard een eventueel eigen risico die u bij aflevering betaalt of een extra schade die u tegelijk voor eigen rekening laat herstellen

Puur gemak: onze haal en brengservice

Wij halen ook uw auto desgewenst thuis bij u op of op uw werkplek. En brengen deze ook weer terug op de door u gewenste locatie. Zodat u totaal geen hinder ondervindt van het ongemak wat schaderijden vaak met zich meebrengt. Ophalen bij uw thuis en een vervangende auto achterlaten? Dat kan ook!

Altijd mobiel door passend vervangend vervoer

Passend vervangend vervoer staat direct voor u klaar, indien u dat wenst. Een leenfiets, een brommer of een leenauto zorgt ervoor dat u mobiel blijft in de tijd dat uw auto wordt hersteld. In vrijwel alle gevallen is deze service gratis of vragen we een kleine vergoeding per dag zoals bij alle reparaties die vallen onder A.A.S. Dagherstel.

Wachtverzachters

Sommige schades kunnen snel hersteld worden. Dat geldt vooral voor kleine schades die onder A.A.S. Dagherstel vallen. Daar kunt u prima op wachten. Onze vestiging beschikt namelijk over een prima werkplek met goede WIFI en een heerlijke relaxbank met TV. Dit te samen met echte verse bonenkoffie, noemen wij wachtverzachters.

24/7 bereikbaar

Indien u schade aan uw auto heeft, wordt u graag zo snel mogelijk geholpen. Onze vestiging is 24/7 bereikbaar. Buiten kantooruren wordt u namelijk automatisch doorgeschakeld naar het centrale nummer van het A.A.S. Callcenter. Zij helpen u graag verder! Het A.A.S. Callcenter is ook (gratis) direct bereikbaar via 0800-5317725 (24/7).

WA-verhaalservice

Autoschade is al vervelend genoeg. Zeker als u alleen WA-verzekerd bent en zelf de schade moet gaan verhalen op de tegenpartij indien deze schuld heeft aan de schade. Dit nemen wij u graag uit handen en deze service is helemaal gratis! Hiervoor werken wij samen met een gerenommeerde partij. Zodra de schade succesvol is verhaald, krijgt u van ons bericht en wordt een afspraak gemaakt voor het herstel.
Informeer vrijblijvend bij onze vestiging over de mogelijkheden!

Alvast meer weten, klik dan hier voor meer informatie