Menu
lid van
Waar kunnen wij u mee helpen?

Wat zeggen klanten over ons?

  • Een onafhankelijk gerenommeerd onderzoeksplatform Tevreden.nl meet dagelijks onze klanttevredenheid. Dat gebeurt onder strenge regels om de betrouwbaarheid en onafhankelijkheid van de metingen te waarborgen. Klik hier voor meer informatie
  • De resultaten van de enquêtes worden direct ook op deze site geplaatst. Omdat we transparantie belangrijk vinden en ervaringen van andere klanten graag met de buitenwereld delen.
  • De uitkomsten van de enquêtes gebruiken we ook om onze dienstverlening verder te verbeteren. Zo hebben we inmiddels bepaalde procedures aangescherpt met de informatie die we hebben ontvangen via klantbeoordelingen. Het draait tenslotte altijd hoe de klant de dienstverlening ervaart. Ook de ontvangen tips delen we graag met onze collega’s A.A.S. leden.

Bekijk hier de reviews:

8
Prima afhandeling van de schade. Wel wat lange wachttijd tot datum van reparatie.
8
Prima geholpen, goede vakkennis van AAS
8
Vriendelijk maar ook nonchalant
10
Zeer professioneel. Aardig en behulpzaam personeel. Bedrijf ziet er tip top uit. Reparatie is keurig uitgevoerd.
9
Geen opmerkingen alleen, dat ik zeer tevreden ben!
8
Ik ben prima geholpen, ook toen bleek dat de bumper weer schade (ontstaan bij transport?) had nadat ik hem net had opgehaald. Toen is hij de volgende alsnog (voor de 2e keer dus) gespoten en toen was het wel goed.
8
Jammer dat ze zo'n volle agenda hebben, maar dat geeft ook aan dat ze genoeg werk hebben
10
Onwijs tevreden, goede service, vriendelijk personeel
10
Prima. Snel geholpen, goede offerte en samenwerking met mijn autoverzekering. De schade is keurig gerepareerd.
10
de schade die ik had is tot volle tevredenheid van mij gerepareerd
8
Betrouwbaar! De werknemers aan de balie gaven direct een goede inschatting van de kosten: die ruim 800 euro lager waren dan voor hetzelfde werk bij een andere schadehersteller! Nette afhandeling en het werk is uitstekend uitgevoerd. Verbeterpunt: leenauto was van binnen niet schoon en stonk een beetje. Misschien goed om leenauto's goed te reinigen voordat de volgende gebruiker de leenauto meeneemt.
8
prettig contact, wat langer moeten wachten op reparatie, verder keurig, leenauto beschikbaar
10
je wordt hier goed en vriendelijk geholpen. Aanrader!
10
Accuraat: afspraak is afspraak. Schoon en netjes werken. Sympathieke frontdesk medewerkers. Goed vervangend vervoer.
9
Ik vindt dat ik heel goed ontvangen ben. ik ben in totaal anderhalve dag mijn auto kwijt geweest maar kon dankzij de leenauto prima verplaatsen.
9
Goede service, makkelijke communicatie en de auto werd zelfs schoongemaakt thuisbezorgd.
10
Je zou zeggen ' wat erg ik heb weer schade aan mijn auto' maar bij dit schadeherstel bedrijf kan ik me weer instellen op een feestje! Keurige leenauto keurige bediening en keurig wordt de auto weer afgeleverd. Opvallend is dat je ook totaal geen schade meer kunt herleiden. Schade is zeer vervelend maar met jullie als stok achter de deur weet ik dat alles meer dan goed komt!
8
Goed, vriendelijk. Een herinnering voor de bestelde, nog niet aangekomen artikel was noodzakelijk.
9
Het herstel van de schade is nog niet helemaal afgerond omdat er gewacht moet worden op de levering van een onderdeel. Voor zover de schade nu is hersteld kan ik een beoordeling geven.
9
Goede en snelle hulp, vriendelijke mensen. Zou 6 weken moeten wachten, maar omdat ik de auto had achter gelaten al binnen 2 weken geholpen.
9
Goede mensen met kennis. Heel vriendelijk
9
Zeer klantvriendelijk, vlot en vakkundig geholpen! Onze schade was gelukkig niet zo heel erg omvangrijk maar we konden gemakkelijk langsrijden, werden gelijk zeer vriendelijk ontvangen en kregen een goede indicatie mee. Uiteindelijk de auto de week erop, tussen de bedrijven door, laten herstellen zodat we weer snel op weg konden. Goede service!
8
Prima. Aardige en deskundige medewerkers!
10
Zeer tevreden zowel het contact met het bedrijf en het resultaat van de reparatie. Auto ook nog mooi gewassen en staat er weer als nieuw bij. Super!
9
Zeer klantvriendelijk en professioneel bedrijf. Schade werd perfect hersteld met o.m. 2e hands onderdelen om kosten te sparen. Auto werd "gewassen geschoren en gekapt" opgeleverd.
8
Snel contact, hard gewerkt
10
Zeer tevreden en zeer professioneel.
9
Prettig geholpen Mooi eindresultaat
9
Prima bedrijf, goede service
10
Na een schade heb ik hier bij AAS Schadeherstel de auto laten repareren. Mijn auto had een schade aan de achterkant en zijkant spiegel. Ze hebben de auto gerepareerd en ik moet je zeggen dat de schademedewerker een perfectionist is. Dat zie je terug in het resultaat. Mijn complimenten!
10
Ik ben zeer tevreden met dit bedrijf goede communicatie en snel een prijsopgave. Na opdracht snel een datum geprikt voor de reparatie die naar alle tevredenheid is uitgevoerd ben helemaal blij .
9
Goede service, ze denken met je mee.
7
Professionele vaklui en eerlijk.
10
Heel prettig heb ik dat ervaren.
8
Wij zijn absoluut tevreden over dit bedrijf. We werden keurig te woord gestaan en de reparatie is perfect uitgevoerd.
9
Prima afhandeling van de schade
9
Goed bereikbaar. Duidelijke informatie en oplossing.
9
Tweede keer tot volle tevredenheid geholpen.Volgende keer weer.
9
Vriendelijk personeel en snelle afhandeling van de schade
10
Zeer goed en klantvriendelijk.
10
De persoonlijke aanpak van dit schadebedrijf vanaf het afleveren en ophalen van de auto is zeer goed te noemen. Dit bedrijf verstaat het woord hospitality. Mijn complimenten probeer dit vast te houden.
8
Prima geholpen voor een faire prijs. Uitdeuken zonder spuiten en wegwerken kleine deuk met spuiten in deur. Auto mooi schoon aan buiten en binnenkant klaargezet.
10
Wij kunnen niet anders dan een tien geven aan uw bedrijf. Vriendelijk ontvangen,de schade bekeken, advies daarbij,prijsopgave gekregen en een afspraak gemaakt voor de reparatie. De volgende dag hadden we de offerte per email in huis. Wij hadden direkt vertrouwen dat het goed zou komen en dat klopte ook. "s-Morgens gebracht , om vijf uur opgehaald , zag er perfect uit. Wij blij.
10
Van begin tot eind keurig geholpen. Schade conform afspraak gerepareerd inclusief de afhandeling met de verzekeringsmaatschappij.
10
zeer tevreden over afhandeling en herstel van de schade.
10
Uitstekend uitleg van de reparatie
10
Uiterst klantvriendelijk en professioneel
9
Nette lokatie, vriendelijk ontvangst bij binnenkomst, en prettig contact met de medewerkers. Heel tevreden met de afhandeling van mijn schade, en altijd een leuke verrassing dat de auto ook nog is schoongemaakt. Hartelijk dank.
6
Contacten(tel.) goed. Jammer dat er niet aanstonds een vervangauto beschikbaar was. Het dashboardscherm bleek veranderd zonder dat er iets van gezegd is. De schade, nl. diefstal computer, bleek te technisch voor Schadeherstel en daardoor moest de auto weer naar de dealer moest, wat weer vertraging opleverde.
8
Mijn ervaring is zeer goed te noemen, vriendelijke mensen, zeer ervaren
10
Heel goed. Niets is teveel. Ook goede medewerkers achter de balie.
10
Ik werd netjes beantwoord en een scherp prijs is aangeboden. Ik raad ze aan
9
Een prettig en deskundig schadebedrijf
10
Mijn enige ervaring is het contact met de baliemedewerker. Was heel prettig
10
Vriendelijke en professioneel werknemers die jou te woord staan. Weten waarover ze het hebben. Top.
9
Prima ervaring, duidelijk, correct en zeer klantvriendelijk geholpen door Azis.
9
De schade aan mijn auto is op uitstekende wijze verholpen, het ziet er weer uit als nieuw. Het personeel is heel klantvriendelijk, een leenauto meekrijgen was erg makkelijk. Jammer dat je eerst langs moet komen om de schade te inventariseren en dat dit niet online kan door foto's aan te leveren.
10
Uitstekende service, prima gerepareerd.
10
Toppers! Snelle service en vriendelijke mensen
9
Erg prettig geholpen! Er wordt goed meegedacht. Schade is mooi hersteld. Jammer alleen dat er tussen het geschatte bedrag (dat ik uit eigen zak betaal) een gat zit van 150,00 euro… (een half uur of anderhalf uur werk…)
8
Zeer vriendelijke ontvangst en duidelijke communicatie over de werkzaamheden. Een keurig bedrijf met nette werknemers.
9
Prima service en heel goede communicatie
10
Heel erg fijn en goed geholpen! Ik had schade aan mijn slot, ik dacht zelf het contact slot maar uiteindelijk bleek het het binnenslot te wezen, deze werd besteld en de dag erna werd ik gebeld dat hij binnen was en dat ik hem kon laten maken, ik kreeg toen een leenauto en de zelfde middag kon ik mijn auto weer ophalen! Super service aan de balie en bij de reparatie ook! Helemaal top!
10
Mijn ervaring is dat het een vakkundig en goed bedrijf is. Communicatie verloopt zeer prettig.
5
Voorruit goed vervangen, alleen is er een slangetje kapot gesneden van ruitenwissers. Zit nu 2 weken te wachten op herstel hiervan. Dat is wel jammer dat dit niet snel verholpen kan worden, moet er zelf achteraan. Vandaag 9 augustus nog niet verholpen
10
Heel goed. Ik werd keurig geholpen, mijn schade afhandeling werd goed geregeld en kreeg vervangend vervoer
9
Vriendelijke ontvangst en snelle offerte. Schadeherstel perfect uitgevoerd. Zelfs een strip voor het autoportier, dat na de reparatie pas arriveerde, werd snel gemonteerd. Heel veel lof.
10
Prima service, vriendelijke mensen.
1
Slecht, vooral communicatie. Vaak gehoord dat ik terug word gebeld maar krijg nooit een belletje terug
10
Top service, aardige en zeer betrokken medewerkers.
9
Mijn eerste en enige ervaring is erg goed.
8
Netjes geholpen. Vervangend vervoer was wel een aandachtspuntje maar adequaat opgelost.
10
Deze heren hebben me zeer vriendelijk ontvangen. Hadden geduld voor het verhaal en gaven keurig advies. Na het controleren van mijn auto kwamen ze met een offerte dat veel lager was kwa kosten dan ik zelf had berekend. Het resultaat en de kwaliteit wat ze hebben geleverd (inclusief de verassing dat ze mijn auto hebben schoongemaakt) was boven verwachting. Dit is vanaf nu mijn adres voor autoschadeherstel. Top kwaliteit voor een scherpe prijs!