Menu
lid van
Waar kunnen wij u mee helpen?

Wat zeggen klanten over ons?

  • Een onafhankelijk gerenommeerd onderzoeksplatform Tevreden.nl meet dagelijks onze klanttevredenheid. Dat gebeurt onder strenge regels om de betrouwbaarheid en onafhankelijkheid van de metingen te waarborgen. Klik hier voor meer informatie
  • De resultaten van de enquêtes worden direct ook op deze site geplaatst. Omdat we transparantie belangrijk vinden en ervaringen van andere klanten graag met de buitenwereld delen.
  • De uitkomsten van de enquêtes gebruiken we ook om onze dienstverlening verder te verbeteren. Zo hebben we inmiddels bepaalde procedures aangescherpt met de informatie die we hebben ontvangen via klantbeoordelingen. Het draait tenslotte altijd hoe de klant de dienstverlening ervaart. Ook de ontvangen tips delen we graag met onze collega’s A.A.S. leden.

Bekijk hier de reviews:

9
Ik heb in zeer korte periode jammergenoeg 3 ongelukjes gemaakt waarbij de auto vrijwel aan alle kanten schade heeft geleden. Ik heb mijn auto na het eerste ongeluk gebracht voor taxatie. Gedurende het dat moment en het moment waarop mijn auto gerepareerd zou worden ik dus nog 2 ongelukken gemaakt. Ik kon meteen bij AAS langskomen om de schades te bekijken en zo konden 3 schades op 1 datum gerepareerd worden. De auto heeft er niet gek lang hoeven staan en in de tussentijd heb ik een vervangend voertuig mogen gebruiken om er geen hinder van te ondervinden. Ik ben uiteraard zeer tevreden met het resultaat. Echter was mijn verzekering minder blij met mijn drie ongelukjes. Ik ben fantastisch geholpen door de baliemedewerker. Hij heeft me altijd zeer vriendelijk te woord gestaan.
10
Snel en vakkundig herstel zonder gedoe!
9
Netjes, keurige afhandeling
10
Erg goede service, auto brandschoon van binnen en buiten en erg goed spuitwerk
9
voor het eerst kennisgemaakt met bedrijf. Zeer goede indruk
4
Minder positief. Door personeelstekort kon de schade pas na de derde afspraak hersteld worden. De auto werd volgens afspraak thuis afgehaald maar 3/4 uur te laat waardoor ik een afspraak moest verzetten. Deze afspraak met de verzekering kunnen ze niet goed nakomen. Het achterlicht moet nog hersteld worden dus de auto moet nogmaals terug. Dat is echt vervelend. De lakschade keurig hersteld en de auto heel schoon binnen en buiten retour.
6
Fraai herstel, wel lange wachttijd
9
Snel en kwalitatief uitstekend.
8
Prima geholpen en snel afgehandeld.
8
Prima: vriendelijk en klantgericht
10
Zeer tevreden. Vooral over de service van de receptionist. Moest de auto voor halfzes ophalen. Kwam uit België met veel files. Belde op dat ik het mogelijk niet ging halen. Was geen enkel probleem ze bleven desnoods op mij wachten. Dat noem ik meedenken met de klant!
10
Persoonlijke, professionele begeleiding en uitvoering! Je voelt je 100% op je gemak, in vertrouwde handen
10
Onze ervaring is zeer goed. Je wordt netjes aan de telefoon te woord gestaan. Ze hadden geen leenauto voor ons en de reden waarom werd goed onderbouwd. De reparatie is netjes gedaan en de auto zelfs gewassen en schoon aan de binnenkant. Ik hoop niet dat er een volgende keer komt, maar dan zou ik weer naar dit bedrijf gaan.
8
Heel prettig, alleen de wachttijden zijn erg lang voor dat de schade hersteld kan worden..
9
Mijn algemene ervaring met dit schadeherstelbedrijf is goed.
10
Prima service, mooi gerepareerd en daarna een keurig gewassen auto terug!!
10
Gaan correct te werk !! ben zeer te vrede .
9
Zeer vriendelijke medewerkers, goede service en duidelijke uitleg over de reparatie.
10
Zeer professioneel, vriendelijk en ter zake kundig
Bekijk alle reviews.