Menu
lid van
Waar kunnen wij u mee helpen?

Wat zeggen klanten over ons?

  • Een onafhankelijk gerenommeerd onderzoeksplatform Tevreden.nl meet dagelijks onze klanttevredenheid. Dat gebeurt onder strenge regels om de betrouwbaarheid en onafhankelijkheid van de metingen te waarborgen. Klik hier voor meer informatie
  • De resultaten van de enquêtes worden direct ook op deze site geplaatst. Omdat we transparantie belangrijk vinden en ervaringen van andere klanten graag met de buitenwereld delen.
  • De uitkomsten van de enquêtes gebruiken we ook om onze dienstverlening verder te verbeteren. Zo hebben we inmiddels bepaalde procedures aangescherpt met de informatie die we hebben ontvangen via klantbeoordelingen. Het draait tenslotte altijd hoe de klant de dienstverlening ervaart. Ook de ontvangen tips delen we graag met onze collega’s A.A.S. leden.

Bekijk hier de reviews:

7
Slordige communicatie, maar uiteindelijk ok
10
Zeer goede ervaring. Goede uitleg. Snel geregeld. Vriendelijk.
9
Prima service. Auto thuis opgehaald en leenauto achter gelaten. Volgende dag auto weer terug gebracht. Schade gerepareerd, gewassen en uitgezogen. Top!
8
Prima dienstverlening en vriendelijk.
7
Ja wel tevreden met de rechtse buiten spiegel, het aanstippen van de linkerportier voor niet.
10
Voortreffelijk geholpen; heldere planning, zeer klantvriendelijk, reparatie prachtig gedaan en keurig op tijd, vervangend vervoer prima ... kon niet beter. Auto als extra service binnen en buiten gepoetst... Top!
8
Het is je aan te raden als je schade heb om bij AAS autoschadeherstel langs te gaan voor je reparaties. Ze zijn vriendelijk en binnen de korte tijd is je schade hersteld.
10
Uitstekende service en klantvriendelijk
5
Heb altijd een goede ervaring gehad. Maar deze keer voelde ik me voor de gek gehouden. Heb 49 euro betaald voor een dure wasbeurt. Er is niet verteld welke ondiepe krassen weg zijn gehaald. De schade dat ik wil laten maken daar is een onlogisch hoog bedrag voor gevraagd. Ik laat de schade niet bij jullie herstellen. Ben erg teleurgesteld. Als of je een klant die schade wil herstellen, extra gaat plukken.
10
Zeer goed. Ik ben vriendelijk geholpen, kreeg een paar keer koffie en het was erg goedkoop in vergelijking met andere bedrijven. Super dus.
10
Een zeer goede ervaring heb ik met dit Schadeherstelbedrijf. Ik had een nieuwe buitenspiegel nodig. Afspraak gemaakt. Binnen 3 kwartier gemaakt. Geweldige service. De prijs viel enorm mee. Goedkoper dan bij de dealer. Dit Schadeherstelbedrijf kan ik iedereen aanraden.
9
Uw schade is hier in goede handen
10
Onze ervaring in Leidschendam/Den Haag, was geweldig! Je komt met een beladen gevoel binnen, maar je vertrekt met rust in je lijf omdat ze je zo geruststellen. Alles werd goed geregeld!
9
Positief, snel en goed resultaat
8
Prima, behulpzaam en meedenkend personeel.
10
Bij binnenkomst viel mij meteen op dat het bedrijf er keurig uitziet en dat er rekening gehouden wordt met de regelingen vanuit de regering. Vlot erna werd ik keurig en uiterst vriendelijk geholpen. Na een afspraak gemaakt te hebben een week later mijn auto ingeleverd en wederom door een andere medewerker zeer vriendelijk geholpen. Kennelijk geen uitzondering dus. Toen ik een belletje kreeg dat mijn auto klaar was, zag deze er uit, alsof hij net uit de fabriek kwam... Ik ben zeer tevreden.
8
Op zich goed, alleen zou het met een dag klaar zijn en uiteindelijk kon ik hem pas twee dagen erna ophalen, omdat ze de schade (een nog te bestellen haakje) niet goed gezien hadden. Kan gebeuren. Dat zou de tweede dag geleverd worden en dan kon ik hem ophalen, echter, het duurde nog een dag langer voor de auto klaar was.
8
Begrip voor mijn situatie, goede afhandeling, ook het halen en weer terug brengen van mijn auto.
8
Leuke vriendelijke jongens die netjes volgens afspraak werken en mij gedurende de opdracht op de hoogte houden. Uiteindelijk duurde het Schadeherstel langer dan verwacht, maar ik ben erg onder de indruk van het werk; als nieuw! Verder kreeg ik netjes een vervangende auto. Top!
10
Zeer positief! Efficiënt en vriendelijk bij de receptie en een vakkundige reparatie. Niets dan lof.
9
Ik ben heel tevreden over de kwaliteit en de service van AAS schade herstel bedrijf in het Forepark. Super vriendelijke heren die het fantastisch hebben gedaan.
10
Vriendelijk, goedgehumeurd, professioneel betrouwbaar personeel. Goede prijsafspraken, vakkundig werk en gratis leenauto. Kortom, super.
6
De schade is mooi hersteld. In mijn leenauto was gerookt en dat stonk vreselijk.
10
Super vriendelijk personeel. Goede.service!
Bekijk alle reviews.