Menu
lid van
Waar kunnen wij u mee helpen?

Wat zeggen klanten over ons?

  • Een onafhankelijk gerenommeerd onderzoeksplatform Tevreden.nl meet dagelijks onze klanttevredenheid. Dat gebeurt onder strenge regels om de betrouwbaarheid en onafhankelijkheid van de metingen te waarborgen. Klik hier voor meer informatie
  • De resultaten van de enquêtes worden direct ook op deze site geplaatst. Omdat we transparantie belangrijk vinden en ervaringen van andere klanten graag met de buitenwereld delen.
  • De uitkomsten van de enquêtes gebruiken we ook om onze dienstverlening verder te verbeteren. Zo hebben we inmiddels bepaalde procedures aangescherpt met de informatie die we hebben ontvangen via klantbeoordelingen. Het draait tenslotte altijd hoe de klant de dienstverlening ervaart. Ook de ontvangen tips delen we graag met onze collega’s A.A.S. leden.

Bekijk hier de reviews:

9
Prettige ontvangst, duidelijke afspraken, die worden nagekomen. Prima service.
9
zeer goede ervaring, correct personeel. ook de werkzaamheden voor herstel schade was goed.
10
Ik ben buitengewoon tevreden. Netjes uitgevoerd en ook netje afgeleverd: gezogen en schoongemaakt. Mijn complimenten! Ik heb destijds ook een mail gestuurd aan AAS direct na het schadeherstel om mijn dank te betuigen.
9
Vlotte, probleemloze afhandeling bij inventariseren schade. Klantgerichte en vriendelijke benadering. Keurig werk bij schadeherstel. Geen enkele vorm van kritiek aan te voeren.
8
Schade netjes gerepareerd en afgehandeld samen met profile tyre center .
9
Uitstekende ontvangst en intake. Vervangend vervoer stond klaar. Herstel van de schade waren correct uitgevoerd. Administratieve afhandeling prima geregeld.
5
kan beter, geen top-ervaring
9
Zeer snelle en vakkundig de auto weer als nieuw. Kleinigheidje was een wat vettige vlek op de achterruit die er eerst niet zat. Dat is een detail. Zeker aan te raden als schadeherstelbedrijf.
8
Goed, vriendelijk en correct
9
Prima en vertrouwd adres
6
Matig,Vlak voor reparatiedag werd datum verschoven door niet duidelijke redenen.Was opeens geen leenauto beschikbaar.Agenda moeten omgooien ivm woon/werkverkeer. Op pad gestuurd met auto met halve tank.NB was niet afgetankt!Retour naar garage om nu wel af te tanken. Vond ik niet handig.
7
De schade is naar tevredenheid opgelost alleen wacht ik nog op een berichtje dat er een piepklein onderdeeltje binnen is. Dat duurt nu enige weken. In beginsel was mij niet verteld dat het zo lang kon duren dus ik was na een week of drie langs gereden om het te laten plaatsen. Voor niets dus want toen hoorde ik pas dat het wel enige tijd kon gaan duren. Dat vond ik jammer van de verspilde tijd.
9
Heel goed en netjes geholpen.
5
Lange wachttijd. Het plannen van werkzaamheden en klantcommunicatie zijn nog aandachtspunten.
7
Nu beter dan een aantal maanden geleden, toen heb ik 12 weken op mijn auto moeten wachten
8
Prettige ontvangst. Nette behandeling
9
Correct herstel en van binnen en van buiten zeer schoon afgeleverd
9
Zeer hulpvaardig en net bedrijf. Ben blij dat ik voor AAS Schadeherstel Forepark heb gekozen.
9
Dik tevreden met planning, toelichting aan ons, en het uitgevoerde herstel. Een 9.
Bekijk alle reviews.