Menu
lid van
Waar kunnen wij u mee helpen?

Wat zeggen klanten over ons?

  • Een onafhankelijk gerenommeerd onderzoeksplatform Tevreden.nl meet dagelijks onze klanttevredenheid. Dat gebeurt onder strenge regels om de betrouwbaarheid en onafhankelijkheid van de metingen te waarborgen. Klik hier voor meer informatie
  • De resultaten van de enquêtes worden direct ook op deze site geplaatst. Omdat we transparantie belangrijk vinden en ervaringen van andere klanten graag met de buitenwereld delen.
  • De uitkomsten van de enquêtes gebruiken we ook om onze dienstverlening verder te verbeteren. Zo hebben we inmiddels bepaalde procedures aangescherpt met de informatie die we hebben ontvangen via klantbeoordelingen. Het draait tenslotte altijd hoe de klant de dienstverlening ervaart. Ook de ontvangen tips delen we graag met onze collega’s A.A.S. leden.

Bekijk hier de reviews:

10
Prima. Snel geholpen, goede offerte en samenwerking met mijn autoverzekering. De schade is keurig gerepareerd.
10
de schade die ik had is tot volle tevredenheid van mij gerepareerd
8
Betrouwbaar! De werknemers aan de balie gaven direct een goede inschatting van de kosten: die ruim 800 euro lager waren dan voor hetzelfde werk bij een andere schadehersteller! Nette afhandeling en het werk is uitstekend uitgevoerd. Verbeterpunt: leenauto was van binnen niet schoon en stonk een beetje. Misschien goed om leenauto's goed te reinigen voordat de volgende gebruiker de leenauto meeneemt.
8
prettig contact, wat langer moeten wachten op reparatie, verder keurig, leenauto beschikbaar
10
je wordt hier goed en vriendelijk geholpen. Aanrader!
10
Accuraat: afspraak is afspraak. Schoon en netjes werken. Sympathieke frontdesk medewerkers. Goed vervangend vervoer.
9
Ik vindt dat ik heel goed ontvangen ben. ik ben in totaal anderhalve dag mijn auto kwijt geweest maar kon dankzij de leenauto prima verplaatsen.
9
Goede service, makkelijke communicatie en de auto werd zelfs schoongemaakt thuisbezorgd.
10
Je zou zeggen ' wat erg ik heb weer schade aan mijn auto' maar bij dit schadeherstel bedrijf kan ik me weer instellen op een feestje! Keurige leenauto keurige bediening en keurig wordt de auto weer afgeleverd. Opvallend is dat je ook totaal geen schade meer kunt herleiden. Schade is zeer vervelend maar met jullie als stok achter de deur weet ik dat alles meer dan goed komt!
8
Goed, vriendelijk. Een herinnering voor de bestelde, nog niet aangekomen artikel was noodzakelijk.
9
Het herstel van de schade is nog niet helemaal afgerond omdat er gewacht moet worden op de levering van een onderdeel. Voor zover de schade nu is hersteld kan ik een beoordeling geven.
9
Goede en snelle hulp, vriendelijke mensen. Zou 6 weken moeten wachten, maar omdat ik de auto had achter gelaten al binnen 2 weken geholpen.
Bekijk alle reviews.