Menu
lid van
Waar kunnen wij u mee helpen?

Wat zeggen klanten over ons?

  • Een onafhankelijk gerenommeerd onderzoeksplatform Tevreden.nl meet dagelijks onze klanttevredenheid. Dat gebeurt onder strenge regels om de betrouwbaarheid en onafhankelijkheid van de metingen te waarborgen. Klik hier voor meer informatie
  • De resultaten van de enquêtes worden direct ook op deze site geplaatst. Omdat we transparantie belangrijk vinden en ervaringen van andere klanten graag met de buitenwereld delen.
  • De uitkomsten van de enquêtes gebruiken we ook om onze dienstverlening verder te verbeteren. Zo hebben we inmiddels bepaalde procedures aangescherpt met de informatie die we hebben ontvangen via klantbeoordelingen. Het draait tenslotte altijd hoe de klant de dienstverlening ervaart. Ook de ontvangen tips delen we graag met onze collega’s A.A.S. leden.

Bekijk hier de reviews:

6
Redelijk! Logistiek te krap ingepland
10
Zeer correcte behandeling
8
Goede service, duidelijke communicatie, perfecte afhandeling ... en een gerepareerde en schone (!) auto retour.
9
Goede service, zeer tevreden.
9
Mijn ervaring met dit bedrijf is goed. Schade geheel volgens afspraak afgehandeld
10
Ik kan niet anders zeggen dan dat alles netjes is afgehandeld ,netjes ontvangen, schade prima hersteld, alles geregeld met de verzekeraar, nergens geen omkijken naar!
9
Na wat opstart problemen vanuit onze verzekering een prima start bij het schadebedrijf. Volgens afspraak een vervangende auto. Netjes op de hoogte gehouden over het herstel van de auto. En als klap op de vuurpijl , is onze auto ook nog gewassen en schoongemaakt aan de binnenkant.
2
Beloofde vervangend vervoer was niet aanwezig Ook om deze in de middag te leveren niet gebeurt Na opbellen zou er weer worden terug gebeld binnen10 minuten niet gedaan Na s morgens weer kontakt werd mij medegedeeld dat men mij wel had gebelt. Na wat gesteggel werd uiteindelijk de beloofde vervangings auto gebracht Eind van die dag was auto netjes hersteld Conclusie hele slechte organisatie en horkerig personeel (niet allemaal.)
8
Vriendelijk en goede service
8
prima, Had alleen verwacht een automaat als vervanger mee te krijgen aangezien ik zelf ook al een paar jaar automaat rij. Gelukkig zat het schakelen er nog goed in, dus uiteindelijk maakte het niet veel uit.
9
Vriendelijk en kundig personeel; goede service en vlotte afhandeling. Mijn auto zag er na herstel weer als nieuw uit!
9
Zowel het afspraak maken als de schade afhandeling zelf is probleemloos verlopen. Ik kon op redelijke termijn terecht. De auto was na afloop zelfs helemaal gereinigd, keurig.
8
Ik ben heel erg tevreden over dit bedrijf. Ik kon vrij snel mijn auto brengen om te laten maken en kreeg een leenauto mee. Verder alles onderling geregeld tussen schadebedrijf en verzekering zonder dat ik daar iets voor heb moeten doen. Enige minpuntje, de leenauto was echt niet schoon. Gebruikt papieren zakdoekje in vakje van de deur en een half leeg flesje water achterin. En een hele vieze vlek op de achterbank waar je liever niet op wilde zitten. Verder prima bedrijf
5
Reparatie was goed uitgevoerd maar wij moesten 11 weken wachten voor het klaar was, reparatie tijd (11) weken is niet acceptabel
9
Prima geregeld allemaal. geen verrassingen en de schade is mooi hersteld
10
Heel goede ervaring - keurig geholpen - goede uitleg - goed resultaat en service
9
Helaas duurde de levering van het juiste onderdeel erg lang maar eenmaal binnen was de reparatie in 1 dag gefixd.
9
Klantvriendelijke medewerkers. Je word snel en professioneel behandeld
8
Vond de ontvangst en verdere afhandeling van de schade erg prettig.
6
Een te vervangen onderdeel was niet op tijd aanwezig op de afgesproken datum, zodat ik een nieuwe afspraak moest maken.
8
Goede indruk, professionele organisatie en werknemers met kennis van zaken. Heldere afspraken en zeer tevreden over schade herstel en een vlotte hersteltijd (5 werkdagen). Helaas een (klein) minpunt en nare nasmaak ivm het lang wachten op nageleverde velg.
10
Goede, prettige en vlotte service. Reparatie wordt uitgelegd en leenauto is beschikbaar.
Bekijk alle reviews.