Menu
lid van
Waar kunnen wij u mee helpen?

A.A.S. Schadeherstel Forepark

is het eerste schadeherstelbedrijf waarin meerdere ondernemers en de cooperatie A.A.S. met elkaar samenwerken. Dit is dan ook geen standaard autoschadeherstelbedrijf want naast regulier autoschadeherstel heeft A.A.S. Forepark ook de functie van flagshipstore. Heel bekend in de modewereld maar uniek in de Nederlandse autoschadeherstelbranche. In het Forepark bouwen we aan een schadeherstelbedrijf waar het net even iets anders gaat dan elders. Zo testen we hier technische innovatieve producten, marketingconcepten en nieuwe inzichten als het gaat om klanttevredenheid. Daarnaast is het onze droom om hier een schadebedrijf van de toekomst te bouwen.

Visie

We werken er iedere dag hard aan om u te verrassen en te raken met excellente dienstverlening, een origineel dienstenaanbod en totale ontzorging bij autoschade. Daarin volgen wij niet de gebaande paden, maar zoeken continu naar originele details en innoverende grote zaken. U bent hierbij altijd onze grootste inspiratiebron. Bovendien houden we in de bedrijfsvoering maximaal rekening met milieu en zetten ons graag in voor de Haagse regio.

MVO

Duurzaam Repareren
Onze vestiging is aangesloten bij Duurzaam Repareren. Elk jaar wordt onze bedrijfsvoering getoetst op een set van relevante eisen op het gebied van duurzaamheid. Met deze certificering kiest u duidelijk voor een duurzaam autoschadeherstelbedrijf.

Wilt u meer weten? Klik dan hier duurzaamrepareren.nl

Deelname Autoglas Recycling Programma
Vanaf de start in juli 2017 nemen wij deel aan dit initiatief opgezet door onze cooperatie A.A.S., Stichting Duurzaam Repareren en VRN Logistiek. Alle beschadigde autoruiten worden verzameld in onze vestiging en dienen als grondstof voor het hergebruik voor het vervaardigen van nieuwe glasproducten.